Ersu'dan Evinize

Ersu'dan Evinize
Online Satış

Basında Biz

Basında Biz

Bürokratik Engeller Ankara’ya Küstürdü
29 Mayıs 2022

Bürokratik Engeller Ankara’ya Küstürdü

Akman Holding Ankara kökenli bir firmadır. İl genelinde yaptığı pek çok yatırım ile öne çıkan holding son yıllarda büyüyüp kök saldığı şehirde dilediği gibi yatırım yapamadığından şikayet etmektedir. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, özellikle Çankaya Belediyesi’ne bağlı bürokratik engeller ile sıkça karşılaştıkları için planladığı büyük yatırımları hayata geçiremediğin den dert yanmaktadır.

Emlak, otomotiv ve gıda gibi farklı sektör kollarında yaptığı başarılı çalışmalar ile Akman Holding, Ankara’ya değer katan firmaların başında gelir. Planladığı büyük yatırımlar arasında akil durumda olan AOÇ Hayvanat Bahçesi projesinin düzenlenmesi de dahil olmak üzere, şehre değer katacak pek çok projeden bahseden Ali Akman karşılaştığı engelleri de dile getirmektedir. Yüksek kazancı olmamasına rağmen Ankara’ya yatırım yapmaya manevi nedenler ile devam ettiğini de her fırsatta söylemektedir. Fakat belediye tarafından karşısına çıkan engeller nedeni ile projelerini hayata geçiremediği için oldukça rahatsız olduğunu üzülerek belirtmektedir. 

Yurt dışında Çin gibi büyük ülkeler dahil olmak üzere pek çok yatırım yapan Akman Holding, çok istemesine rağmen kurulduğu şehirde dilediği gibi ilerleme kaydedememiştir. 40 milyona yakın yatırım planlayan şirket mevcut koşulların iyileşmesi için gerekli taleplerini her an belirtmeye devam etmektedir.