Ersu'dan Evinize

Ersu'dan Evinize
Online Satış

Basında Biz

Basında Biz

Genç Girişimciler İçin İlham Kaynağı:
29 Mayıs 2022

Genç Girişimciler İçin İlham Kaynağı: "Yeni Neslin Rotası"

GYİAD, genç iş insanları ve yöneticilerin ekonomik etkisini arttırmak ve yaratıcı projeleri hayata geçirmeyi hedef alan bir sivil toplum kuruluşu olarak görev yapmaktadır. Kuruluş, bünyesindeki genç gücü sonuna kadar kullanan ve yeni nesillere de öncülük etmek adına birçok proje ve bilgi aktarımı gerçekleştirmektedir.

Türk şirketlerinin dünden bugüne nasıl var olduğunu, geliştiğini ve yönetildiğini genç nesillere aktarmak adına Yeni Neslin Rotası isimli bir kitap yazılmıştır. Büyük ve köklü firmaların bugünlere nasıl geldiğini anlatmasının yanı sıra kitapta, karşılaşılan sorunların, şikayetlerin çözümü ve ortaya çıkarılan yeni projelerin tamamlanması için izlenen tüm yollar, birinci ağızlardan detaylı bir şekilde kitapta toplanmıştır. 

Geleceğe yön veren firmalar ve yöneticiler hakkında çok detaylı bilgiler içeren bu kitap, genç girişimciler için ilham verici niteliktedir. Kitapta adı geçen aile şirketlerinin üçüncü kuşak temsilcilerinden olan Ersu Gıda Yönetici Müdürü Melisa Akman İpeker’in de kendi deneyimlerinden söz ettiği “Yeni Neslin Rotası” girişimci gençler için rehber niteliğindedir.

Kaynak: mahalligundem.com